duminică, 13 mai 2018

Renaştere






Legenda spune că la începuturi, bărbatul şi femeia formau un întreg, care prin frumuseţe şi puritate a stârnit invidia zeilor. Sub imperiul acestui sentiment, zeii au despărţit acest univers şi frânturile de suflet le-au trimis pe pământ. De atunci, fiecare suflet colindă pământul pentru a-şi găsi jumătatea şi a se reuni în Dumnezeire.
Cântecul misterios al iubirii, dorinţa de unitate, renaşterea trupului cândva sfârtecat de orgolii sunt adesea gânduri venite parcă din alt univers.
Cine mai ascultă cântecul mării, cine îşi mai scaldă privirea în azurul cerului şi cine se mai ia la trântă cu norii pufoşi?
Cine îşi mai prinde în păr cununi de flori din câmpul boltit de roua dimineţii ?
O mângâiere, un sărut, un zâmbet fugar şi o strângere de mână, toate acestea sunt mesajele sufletului care îşi cere partea lui de Dumnezeire şi dragoste.
Ajungem orbi, muţi şi surzi,din păcate şi nu auzim strigătul fără răspuns al celui ce-şi duce tristeţea în tăcere şi iubirea în singurătate. Ne pierdem în zile şi apoi regretăm infinitul.
Iubirea nu înseamnă despărţire, iubirea înseamnă regăsire în mii şi mii de feluri, în drumul către binecuvântata noastră jumătate.

Ana-Maria Bocai 
https://ampress.ro/ana-maria-bocai-renastere/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu